Vrem sa va prezentam o lume magică a esentelor de parfum menite sa va trezească simturile într-un mod excepțional. Indiferent ca trebuie sa participati la un eveniment important sau vreți sa va faceți remarcata prezenta în orice context sau pur și simplu vreți sa sarbatoriti fiecare zi într-un mod diferit, varietatea noastră de extracte de parfum atent selectioante vă va satisface orice dorința.
În aceasta colecție veți găsi produse destinate doamnelor, domnilor, cât și unisex. Ne-am axat pe dezvoltarea unei game proprii ce cuprinde esente de parfum in a caror componenta se regasesc ingrediente de cea mai inalta calitate pentru o persistenta de pana la 24 ore astfel incat produsul finit sa satisfaca si cele mai exigente gusturi.
Din dorinta de a crea ceva practic si usor de utilizat, recipientul esentei de parfum de 10 ml are aplicator roll on si este discret, minimalist si de bun gust, putand fi luat oriunde cu usurinta spre deosebire de sticlele clasice de parfum surpradimensionate, grele si incomode.

Afișez 1 - 24 din 33 de rezultate