POLITICA DE LIVRARE

Costul livrarii este de 19 lei oriunde pe teritoriul Romaniei si se efectueaza prin curier rapid pana la usa clientului. Comenzile de peste 200 lei beneficiaza de transport gratuit.
Livrarea dureaza in medie 2-3 zile lucratoare pentru produsele aflate in stoc.

POLITICA DE RETUR

Conform Ordonantei nr. 34/2014, privind regimul juridic al contractelor la distanta, produsele se returneaza in termen de 14 zile calendaristice, de la primirea coletului. In situatia mentionata mai sus, clientul are dreptul de a returna orice produs in termen de 14 zile calendaristice de la receptia acestuia si poate solicita returnarea sumei de bani, schimbarea cu un alt produs sau returnarea contravalorii sub forma de voucher. In aceste cazuri, valoarea in bani returnata, produsul inlocuit sau returnarea contravalorii sub forma de voucher, se refera strict la costul produselor, exclus taxele de expeditie.

Plata transportului aferenta produsului returnat sau a produsului trimis pentru inlocuire ii revine clientului.

La retur sunt acceptate doar produsele care respecta intocmai forma in care ele au fost livrate, insotite de factura de achizitie din colet.

Nu se admit la retur:
• Produse care au fost desfacute.
• Produse care au fost testate, incercate sau utilizate.
• Produse care nu au etichetele intacte, au sigilii rupte ori sterse.
• Produse cu ambalajele deteriorate in orice fel.

Se admit la retur si produsele care prezinta defecte de fabricatie sau de orice alta natura care nu au aparut din vina consumatorului iar costurile de transport sau inlocuire ale acestora vor fi suportate de noi.

Important:
Sunt exceptate de la dreptul de returnare bunurile care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de consumator (de exemplu, produsele deschise sau alte bunuri care intra în contact direct cu pielea), stipulat in art. 16 lit. e al DIRECTIVEI 2011/83/UE A PARLAMENTULUI EUROPEAN SI A CONSILIULUI din 25 octombrie 2011.

Daca produsul returnat este deteriorat, are semne clare de utilizare si nu ne permite re-comercializarea lui ne rezervam dreptul de a refuza produsul. Aceste masuri sunt specifice produselor cosmetice deoarece termenul de valabilitate al acestora se calculeaza incepand cu prima deschidere a ambalajului, iar odata cu utilizarea/testarea lor apare riscul transmiterii de virusi prin transferul produsului altei persoane.

PROCEDEUL DE RETURNARE AL PRODUSELOR

PAS 1: Contactati serviciul Relatii Clienti prin email la adresa: contact@esqzet.ro sau telefonic 0740453073 pentru a ne instiinta ca doriti sau urmeaza sa trimiteti produsul retur sau pentru orice alte nelamuriri.
PAS 2: Asigurati-va ca produsul corespunde intocmai conditiilor de mai sus.
PAS 3: Ambalati produsul corespunzator pentru ca acesta sa fie ferit de socuri ce pot aparea in timpul transportului. Produsele care ajung retur in forma necorespunzatoare datorata ambalarii defectuoase nu vor putea beneficia de garantia returnarii.
PAS 4: Expediati coletul prin orice serviciu de curierat rapid (de preferat CARGUS, SAMEDAY sau FAN CURIER) la adresa comunicata prin email sau telefon.

Dupa receptionarea coletului veti fi contactat(a) de un coleg al departamentului Relatii Clienti care se va ocupa de returul produsului dumneavoastra. Rambursarea contravalorii produsului returnat se va face in cel mult 14 de zile lucratoare de la retur doar prin transfer bancar in contul IBAN specificat in email.
Suma inapoiata cat si conditiile de returnare Nu includ cheltuielile de transport (conform ord. 130/2000).

In cazul in care se opteaza pentru:
• Inlocuirea cu un alt produs, acesta va fi expediat in cel mai scurt timp posibil urmand sa fiti contactat de unul dintre colegii nostri pentru comunicarea statusului noii livrari.
• Rambursarea contravalorii produsului, aceasta va fi facuta in termen de 1-2 zile de la receptionarea produselor returnate.
• Returnarea contravalorii sub forma de voucher, pe care il puteti folosi intr-o viitoare comanda, aceasta va fi facuta in termen de maxim 5 zile de la receptionarea coletului cu produsele returnate.

Daca produsul (produsele) nu respecta intocmai conditiile mentionate mai sus compania noastra isi rezerva dreptul de a nu accepta returul produselor. Contravaloarea transportului tur-retur cade in sarcina clientului.